Welkom bij Internethaven

Welkom op het nieuwe Internethaven! Dit is dé plek voor jonge mensen die, op welke manier dan ook, met kanker te maken hebben. Internethaven biedt de mogelijkheid om lotgenoten te ontmoeten, ervaringen uit te wisselen, informatie op te doen of er gewoon voor iemand te zijn als dat nodig is. Meld je meteen aan en ontdek alles over blogmogelijkheden, lotgenoten activiteiten en nog veel meer!

Internethaven.nl is een initiatief van de Stichting Jongeren en Kanker.

Nieuwste profielen

Zoek profielen

Nieuwste blogs

 • Foto van Veravictorine

  Mijn verhaal

  Veravictorine,
  14 juni 2016 (00:12)
  586 keer gelezen,

  Hoi allemaal, Ik ben vera en ben 22 jaar. Sinds september weet ik dat ik ziek ben. Lang verhaal kort: ik had al 4 jaar extreme buikpijn, linksboven in mijn buik, op de plek van je bijnier, maar elke keer dat ik naar de huisarts ging zei die dat het PDS was en werd ik weer met een of ander poedertje... meer

  1 reacties
 • Foto van ziekvanrook

  Ziek van de rook

  ziekvanrook,
  15 september 2015 (12:37)
  857 keer gelezen,

  Heb je mogelijk ook longkanker gekregen omdat er in je omgeving mensen zijn die werken stoken met hout? Denk aan vuurkorven of houtkachels? De overheid neemt je helaas niet in bescherming! In het bouwbesluit staat dat rookhinder niet mag. Maar wat is nu hinder? Dat staat er niet in omschreven. Wie... meer

  0 reacties
 • Foto van PasMat

  Raar maar waar..

  PasMat,
  29 maart 2015 (11:05)
  1035 keer gelezen,

  Hallo iedereen die dit leest, Graag wil ik mijn verhaal doen en wellicht dat ik er andere mee kan helpen of in contact kom met lotgenoten.. Ik ben Pascal, 27 jaar en woonachtig in Breda. Vorig jaar November (ironisch in de Movember maand) is er bij mijn zaadbalkanker geconstateerd. 27ste een echo... meer

  1 reacties
 • Foto van Liefde voor Later

  Oproep Liefde voor Later (KRO)

  Liefde voor Later,
  23 maart 2015 (17:52)
  980 keer gelezen,

  In Liefde voor Later helpt Anita Witzier ongeneeslijk zieke, jonge ouders bij het verzamelen van herinneringen voor hun kinderen. De rode draad in het programma is het vullen van een herinneringsdoos met bijzondere voorwerpen die iets zeggen over wie je bent, wat je belangrijk vindt in het leven en wat... meer

  0 reacties
 • Foto van Bart

  Mijn verhaal

  Bart,
  9 maart 2015 (11:16)
  1083 keer gelezen,

  Hoi, Ik ben Bart. Dat ik 13 was heb is er bij mij nasopharynxcarcinoom geconstateerd. Na een jaar lang weg te zijn gestuurd bij de huisarts, zijn we uiteindelijk zelf naar het ziekenhuis gegaan om te vragen of ze mij daar wouden onderzoeken. het was inmiddels uitgezaaid in mijn nek en keel. Ik ben... meer

  0 reacties
 • Foto van Vier Het Leven

  Vier Het Leven

  Vier Het Leven,
  5 februari 2015 (17:15)
  1022 keer gelezen,

  VIER HET LEVEN, NU HET NOG KAN! Het leven is een mooi geschenk maar op een dag houdt het op. Dat geldt voor ons allemaal. Maar voor sommige mensen komt dat einde veel eerder dan ze zouden willen. Voor een tv-programma zijn we op zoek naar mensen die ongeneeslijk ziek zijn maar toch nog alles... meer

  0 reacties
 • Foto van Over Mijn Lijk (BNN)

  Oproep: Over Mijn Lijk (BNN)

  Over Mijn Lijk (BNN),
  14 januari 2015 (11:20)
  1109 keer gelezen,

  Oproep: Voor de nieuwe serie zijn we op zoek naar een dappere jonge jongen, ongeveer in de leeftijd van 14 tot 24 jaar. Het programma: In Over Mijn Lijk volgt presentator Valerio Zeno 5 ongeneeslijk zieke jongeren, ongeveer een jaar lang. Jongeren die weten dat zij niet lang meer te leven hebben,... meer

  1 reacties
 • Foto van Demitjeee2000

  Ziekte dagboek blogdinges

  Demitjeee2000,
  30 december 2014 (20:01)
  1085 keer gelezen,

  Hallo allemaal, mijn naam is demi en ik ben 14. Ik zat eerst op kanker.nl maar moest mijn profiel verwijderen omdat je hier minimaal 16 voor moet zijn :/ ik heb ALL ( acute lymfatische leukemie ) ik weet dit sinds 23 december 2014 en heb op kanker.nl al met veel andere mensen gepraat en ook vragen gesteld.... meer

  1 reacties
 • Foto van marjon

  contact partner

  marjon,
  10 november 2014 (20:01)
  1483 keer gelezen,

  Hallo, ik zou graag in contact komen met andere jongeren met een zieke vriend. Mijn vriend heeft cml en wordt behandeld met sprycel. meer

  0 reacties
 • Foto van Kellykoorevaar

  Soms gaat het leven gewoon kut

  Kellykoorevaar,
  6 oktober 2014 (16:14)
  1415 keer gelezen,

  Na een lange afwezigheid ben ik weer bereid te schrijven over mijn situatie en gevoelens om zo hopelijk in contact te komen met lotgenoten. Ik zag dat mijn vorige bericht in juni 2012 was, helaas is in oktober datzelfde jaar mijn moeder overleden aan haar ziekte. Na haar diagnose volgden er onzekere... meer

  1 reacties
Zie alle blogs

Activiteiten

 • Zie hele agenda

Nieuwste foto's

 • Foto van Geen titel
  Geen titel
 • Foto van Geen titel
  Geen titel
 • Foto van Geen titel
  Geen titel